Volg ons voor het laatste nieuws

De verloting is afgelopen, je kunt geen loten meer kopen.
De trekking gaat definitief door en vindt plaats op 19 oktober a.s. om 20.00 uur in Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant te Eenrum, de zaal is open om 19 uur. Neem je lot mee als entreebewijs en verder geldt: vol is vol! De trekking kun je ook volgen via een Livestream op onze Facebookpagina of via dvhn.nl

Waarom?

Natuurlijk doe je mee voor de geweldige prijzen - maar we hopen ook voor het ‘goede gevoel’!

 

Met de opbrengst van de lotenverkoop betalen we niet alleen die fantastische prijzen, maar ook waar het óns eigenlijk om gaat: het verbeteren van het sportklimaat van VV Eenrum.

Deze hulp voor VV Eenrum is zeer welkom. De club heeft fantastische vrijwilligers en sponsors, maar open kaart: de jaarlijkse inkomsten (zoals ledencontributie, sponsoring, langs-de-deuren verkoop en het parkeren tijdens de Eenrummer Hemelvaartsmarkt) dekken met moeite de basiskosten, maar zullen nooit de renovatie- en innovatieplannen kunnen realiseren die wenselijk zijn. De timing van deze plannen is niet toevallig: dit jaar bestaat VV Eenrum 100 jaar. Wat een mooie gelegenheid om de volgende 100 jaar te starten met een nieuwe, toekomstbestendige impuls voor de voetbalsport in Eenrum!

Wat willen we dan met de opbrengst doen?

We hebben grote plannen! Plannen die de toekomst voor VV Eenrum voor járen zeker stellen. We geven wat voorbeelden van waar we aan denken:

 • Een kunstgrasveld. Zo'n veld garandeert dat we altijd kunnen voetballen en niet afhankelijk zijn van de staat van het grasveld.
 • Een interactieve voetbalmuur is ook onderdeel van de plannen. Een interactieve voetbalmuur is een splinternieuwe manier van ‘muurtje trappen’. Het is een paneel van ongeveer drie bij drie meter, verdeeld in zestien led-schermen. De panelen registreren als ze met een bal geraakt worden en met welke snelheid. Hiermee kunnen verschillende spellen gespeeld worden met verschillende aantal deelnemers van uiteenlopende leeftijden en sportieve niveaus. Een app draagt bij aan het competitie-element en er wordt doorlopend nieuwe software opgezet met nieuwe spellen.
 • Het opknappen van het Clubhuis is al wel begonnen, maar helaas niet afgerond. We willen onder andere graag een overkapping gaan aanbouwen en de bestuurskamers opknappen.
 • Het gehele terrein willen we ook aantrekkelijk maken voor niet-voetballers, door bijvoorbeeld het plaatsen van tafeltennistafels, speeltoestellen voor kinderen en zitplekken. 

Door deze innovatieve renovatie willen we VV Eenrum aantrekkelijker maken voor bestaande en nieuwe leden. Wellicht kan er, door de nieuwe voorzieningen, samengewerkt worden met het Kindcentrum dat dit jaar in Eenrum van start gaat. Ook niet-sporters willen blij zijn met een opgeknapt, mooi terrein. 

VV Eenrum speelt een grote sociale rol in het dorp en de omgeving en we willen er alles aan doen om dit te behouden.

Doe mee, help ons en maak kans op de geweldige prijzen met grote winkans!

 

JA, IK KOOP EEN LOT!

 

Zie hier een prachtige animatie van onze plannen voor het Sportpark Eenrum
https://youtu.be/vM9ATxjvIqA

 

     Waarom meedoen

 •   Grote prijzen
 •   Maximaal 9900 loten
 •   Grote winkans 
 •   Belastingvrij
 •   Steun goed doel
 •   Toezicht notaris
 •   Trekking 19 oktober
 •   Vergunning 12589