Volg ons voor het laatste nieuws

De verloting is afgelopen, je kunt geen loten meer kopen.
De trekking gaat definitief door en vindt plaats op 19 oktober a.s. om 20.00 uur in Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant te Eenrum, de zaal is open om 19 uur. Neem je lot mee als entreebewijs en verder geldt: vol is vol! De trekking kun je ook volgen via een Livestream op onze Facebookpagina of via dvhn.nl

Prijzen

Je kunt drie geweldige, geheel belastingvrije prijzen winnen! Stel je toch eens voor, een volledig ingerichte Vakantievilla voor slechts 98,-  Je winkans is groot met maximaal 1 op 9900! Vergelijk dat eens met de Staatsloterij met 3 tot 4 miljoen loten per maand.

 
Hoofdprijs

Vakantievilla in Lauwersoog (waarde: € 150.000,-)

 

Een prachtige, ruime, lichte en vrijstaande vakantievilla in Landal Natuurdorp Suyderoogh in Lauwersoog. De villa is volledig ingericht; je kunt er dus meteen in of de villa gaan verhuren! Het park grenst aan het mooie Nationaal Park Lauwersmeer en is nabij UNESCO werelderfgoed de Waddenzee. Dit gebied is één van de weinige plekken waar je ’s nachts met het blote oog de Melkweg kunt zien. Ook is het vlakbij de haven van de boot naar Schiermonnikoog. Het park ligt op ongeveer veertig autominuten van Groningen en twintig van Dokkum.

Het park staat bekend om de ruime opzet en het vele groen. Het heeft een ‘Green Key’ duurzaamheidscertificering. Het park, inclusief de vele centrale voorzieningen, is het hele jaar open. Zo zijn er een supermarkt, een bakkerij, een zwembad, een tennisbaan, kinderspeelplaatsen en strandjes.

 

De zespersoons-vakantievilla ligt mooi en rustig in het groen en heeft een tuin rondom. Het heeft een eigen aanlegsteiger aan het binnenwater van het park. De vakantievilla staat op maar liefst 437 vierkante meter eigen grond en heeft een woonoppervlakte van 70 vierkante meter. Het is gebouwd in 1996.

Begane grond: woonkamer met open haard en schuifpui, slaapkamer, open keuken met inbouwapparatuur, badkamer, toilet, entree en bergruimte. Verdieping: twee slaapkamers, toilet en overloop. De vakantievilla wordt inclusief meubilair overgedragen. Het is geheel geïsoleerd, heeft dubbele beglazing en centrale verwarming. De onderhoudswerkzaamheden worden via de Vereniging van Eigenaren uitgevoerd.

De vakantievilla kan helemaal voor eigen gebruik zijn, maar kan ook worden verhuurd (regelt Landal GreenParks voor je). Vanwege de geweldige ligging aan het water is dit een populaire vakantievilla waarvan de opbrengsten op dit moment hoger zijn dan de kosten, terwijl alles wordt uitbesteed (zoals onderhoud en schoonmaak). Maar je mag de woning natuurlijk ook direct weer verkopen.

Het kopen van een vakantiewoning wordt steeds populairder, zowel voor het plezier als investering. Zie bijvoorbeeld dit artikel.

Meer weten? Het gaat om woningtype 6D2 en het adres is De Rug 3-201.

Benieuwd naar de ‘kleine lettertjes’ met betrekking tot het winnen van deze prijs? Zie de Veelgestelde vragen.

       JA, IK KOOP EEN LOT!       

MEER FOTO'S VAKANTIEVILLA


2e prijs

Nieuwe Renault Twingo Collection (waarde: € 12.000,-)

  

What you see is what you get: op de foto niet een voorbeeld, maar dé auto die te winnen is!

Het is een nieuwe vijfdeurs Renault Twingo Collection (bouwjaar 2018 dus) in mooi metallic zwart.

Het is een compacte en complete auto, met onder andere spiegelkappen en handgrepen in de kleur van de auto, airconditioning, uitgebreide veiligheidsvoorzieningen en stijlvolle bekleding. De auto heeft een multimediasysteem dat automatisch draadloos verbinding kan maken met smartphones, voor muziek of handsfree bellen. Verbinden met reguliere audio- of usb-kabel kan natuurlijk ook. Het systeem is veilig vanaf het stuur te bedienen.

De auto wordt geleverd door Autobedrijf Kampstra & Zn.


3e prijs

Vakantie naar keuze (waarde: € 1.000,-)

 

Een op maat gemaakte vakantie! Bestemming, datum, soort accommodatie, aantal reizigers, kinderen mee - dat mag je allemaal zelf kiezen. Wij betalen de eerste € 1.000,-!

 

De vakantie wordt geregeld door VakantieXperts in Winsum.